• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

MELİKGAZİ'DE ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

MELİKGAZİ'DE ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR
287 Görüntülenme
24 Ağustos 2023-11:26

Tüm mahallelerde yoğun bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, Eğribucak Mahallesi’nde 1 kilometrelik asfalt yenileme çalışması yaptı. Yapılan asfalt çalışmasında 1500 ton asfalt kullanıldı.

Vatandaşların güvenli ve konforlu yollara ulaşım sağlaması için çalışmalara devam edeceğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi olarak asflat sezonu açıldığından beri alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Sorumluluğumuz dâhilinde olan yolların yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden sürüyor. Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm mahallelerin yol standartlarının yükseltilmesi ve hemşerilerimizin rahat bir ulaşım hizmeti almasını hedefliyoruz. İlçemizde ihtiyaç gördüğümüz tüm alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.  (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft