• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,56
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2073356,05

MELİKGAZİ’DE İHTİYAÇLAR BİR BİR GİDERİLİYOR

MELİKGAZİ’DE İHTİYAÇLAR BİR BİR GİDERİLİYOR
309 Görüntülenme
01 Ağustos 2023-16:06

Her mahallede birçok alanda çeşitli hizmetler yapıldığını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak Melikgazi'nin birçok bölgesinde farklı mahallelerinde okullar, camiler sağlık ocakları, sosyal tesisler, Akıl Küpü Kütüphaneleri olmak üzeresürekli gece gündüz çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizle el ele Melikgazi'nin, Kayseri'nin gelişmesi için büyük hizmetler veriyoruz. Bunlardan bir tanesi de şimdi Komando Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitemize yakın bir bölgede Ali Erkara Cami’nin yapımı devam ediyor inşaatı bitmek üzere. İnce işine geçeceğiz. Buradaki eksikler ve düzenleyeceğimiz yeni çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çok şık çok güzel bir cami oldu. Sadece cami olarak değil aynı zamanda da bir eğitim merkezi gibi olacak. Gençlerimizin çocuklarımızın burada toplanacakları ibadet edecekleri güzel bir mekânolacak. Cenab-ı Allah en kısa zamanda tamamlamayı nasip etsin yazın sonuna kadar da büyük bir ilerleme kat edip en kısa zamanda açacağız. Hayırlı olsun. Ali Amca’nın Allah hayrını kabul etsin.” dedi.

Hayırsever Ali Erkara ise, “Camimizin yapımında Mustafa Başkanımızın emeği çok büyük bize çok yardımcı oluyor. Sağ olsun. İnşallah cemaati bol olsun. Melikgazi Belediyemize emeği için çok teşekkür ederim.” diye konuştu. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft