• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    34,73
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    1975380,32

MHP MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR MYK LİSTESİNDE

MHP MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR MYK LİSTESİNDE
750 Görüntülenme
18 Mart 2021-16:14

MHP MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR MYK LİSTESİNDE

Daha önce MYK’da yer alan Süleyman Korkmaz ve Serap Şule Kalın, bu dönem listede kendilerine yer bulamazken MHP Milletvekili İsmail Özdemir ise Kayseri’yi temsilen 75 kişilik MYK listesine giren isim oldu.

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sunuş konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından, Merkez Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Mali Raporların ibrası gerçekleştirildi. Raporlar oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra gündemin seçim maddesine geçilirken, Divan Başkanı Semih Yalçın, delegeler tarafından verilen tek önergeyi okudu. Buna göre, Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, MHP 13. Olağan Kurultayında üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterildi.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP 13. Olağan Kurultayı'nda partinin kayıtlı üst kurul delegeleri, kurulan 29 sandıkta Genel Başkanlık seçimi için oylarını kullandı.

Oy sayımının tamamlanmasının ardından Divan Başkanı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin katılan tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildiğini duyurdu.

Kurultay'da tek aday gösterilen Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, onuncu kez genel başkan seçilmiş oldu. MHP'nin 13. Olağan Kurultayı'nda daha sonra parti organlarının seçimine geçildi. Delegelerin oyuyla 75 asil 25 yedekten oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile 9 asil 5 yedekten oluşan Merkez Disiplin Kuruluda belirlendi. Daha önce MYK’da yer alan Süleyman Korkmaz ve Serap Şule Kalın, bu dönem listede kendilerine yer bulamazken MHP Milletvekili İsmail Özdemir ise Kayseri’yi temsilen 75 kişilik MYK listesine giren isim oldu.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Erkan Kandemir ve Jülide Sarıeroğlu katıldı.

Sosyal medyadan da tebrik açıklaması yapan Özhaseki, “Milletin ve memleketin istikbâli yolunda yol arkadaşlığı yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Kurultayı’nın hayırlı olmasını diliyor; yeniden Genel Başkanlık’a seçilen Sayın Devlet Bahçeli’yi tebrik ediyorum. Rabbim, Cumhur İttifakımızın birliğini daim eylesin.” dedi.-ED-(MHP)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft