• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,39
  • EURO
    34,55
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1949664,81

MİLLETVEKİLİ TAMER, KIZILAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ TAMER, KIZILAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
762 Görüntülenme
15 Kasım 2021-16:59

MİLLETVEKİLİ TAMER, KIZILAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Türk Kızılay Kayseri Şubesi başkanlığı görevine getirilen Cafer Beydilli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Yeni görevinizi tebrik ediyorum. Türk Kızılayı sahip olduğu geçmişle pek çok yaraları sardı, afetlere yetişti. Amacına uygun mükemmel işler yaptığı sizin gibi fedakarlıklarla yönetici arkadaşları ellerinden geldikleri şekilde yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyacınız olursa gece-gündüz demeden koşup geleceğimi ifade etmek istiyorum” dedi. 

Ziyarette konuşan Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, “Bundan önce emeği geçenlere teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de üye sayımızı artırarak çalışmalar yapacağız. Herkesten önce yardıma koşan yine biz olacağız. Bizler bunun için buradayız” diye konuştu.

Daha sonra Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer’e Kızıaly rozeti takıp, gönüllü yeleği giydirdi. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

      

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft