• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    2030285,36

MİLLETVEKİLİ TAMER'DEN AŞI ÇAĞRISI

MİLLETVEKİLİ TAMER'DEN AŞI ÇAĞRISI
675 Görüntülenme
22 Ağustos 2021-14:03

MİLLETVEKİLİ TAMER'DEN AŞI ÇAĞRISI

Tamer, AK Parti il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle Kurban Bayramı sonrası vaka sayılarında artış başladığını, bun nedenle maske, mesafe ve temizlik kurallarının hiç bir zaman bırakılmaması gerektiğini bildirdi.

Herkesin bu konuda üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirten Tamer, şöyle devam etti:

"Bana bir şey olmaz, ben maske takmam, ben aşı yaptırmam' gibi artık buna benzer bahanelerin arkasına sığınmamızın zamanı değil. Birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi sürdürmek zorundayız. Aşı yaptırmayanların gidip aşılarını yaptırması lazım. Ama sonuçlara baktığımız zaman hala aşı yaptırmamakta direnen insanlar var. Bakın yoğun bakımlarda yatan hastaların yüzde 98'i aşısız olanlar. Bu nedenle kimse es geçmesin, herkes aşısını yaptırsın."

Tamer, şehir hastanelerinin Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de büyük bir sıkıntıyı ortadan kaldırdığını kaydetti.

Bazı Avrupa ülkelerinde cenazelerin sokaklarda kaldığını ve hastane bahçesindeki banklarda can veren insanlar olduğunu söyleyen Tamer, "Şükürler olsun, Türkiye'de hiçbir zaman böyle bir tablo yaşanmadı. Bu anlamda Kayseri'de ve Türkiye'de yoğun bakımlarda hiçbir problem yok." ifadelerini kullandı. -GA-(AA)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft