• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

NNYÜ'DE "1. ULUSLARARASI DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU"

NNYÜ'DE "1. ULUSLARARASI DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU"
600 Görüntülenme
18 Mayıs 2021-14:34

NNYÜ'DE "1. ULUSLARARASI DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU"

NNYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrim içi olarak gerçekleştirilecek I. Uluslararası Dijital Diş Hekimliği Sempozyumu'nda klinik uygulamalardaki yeni gelişmeler, CAD-CAM, 3D imalat, gülüş tasarımı ve dijital radyoloji-yapay zeka gibi konular ele alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NNYÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Gürgan, genç bir diş hekimliği fakültesi olarak salgın ve kısıtlamalar döneminde yıldönümlerini uluslararası ve çevrim içi bir sempozyum ile kutlamayı arzu ettiklerini belirtti.

Dijital diş hekimliği konularını çevrim içi bir platformda deneyimleyeceklerini ifade eden Gürgan, şunları kaydetti:

"Dijital diş hekimliği, bilgisayar destekli teknoloji ürünleriyle hastalarımızın görüntülerinin taranması, ihtiyaç ve taleplerine özgü kişisel restorasyon tasarımı ve üretiminden oluşan bir süreçtir. Bu süreçler fakülte hastanemizde de kullanılmaktadır. Katılımcılarımız geniş bir konu yelpazesini kapsayan klinik uygulamalardaki yeni gelişmeleri teşhisten başlayarak sadece dijital teknolojinin görüntüleme alanındaki katkılarını değil, yapay zekanın da hem teşhis hem de planlamada biz diş hekimlerine sağladığı avantajları ele alacak. Ağız içi görüntüleme ve sonrasında doğal dişler veya implantlar üzerine yapılacak hem geçici hem de daimi restorasyonlar için bilgisayar destekli imalat olanaklarını ve sağladığı avantajları değerlendirecekler."-ED-(NNYÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft