• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,83
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2050109,77

OLAĞAN GENEL KURULDA GÖZBAŞI GÜVEN TAZELEDİ

OLAĞAN GENEL KURULDA GÖZBAŞI GÜVEN TAZELEDİ
775 Görüntülenme
27 Haziran 2021-16:21

OLAĞAN GENEL KURULDA GÖZBAŞI GÜVEN TAZELEDİ

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’un olağan genel kurulu Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye, genel kurula, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Milletvekili Baki Ersoy, CHP Milletvekili Çetin Arık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve bazı ilçe belediye başkanları ile amatör spor kulüpleri federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, taraftarlar ile spor camiası katıldı.

Divan Başkanlığını yılmaz büyüknalbant’ın yaptığı genel kurulda Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından hes kablo kayserispor yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Genel kurulda ayrıca hes kablo kayserisporun şirketleşmesi yolunda da ilk adımın atılmasını sağlayacak gündoem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra 11 kişiden oluşan yönetim kurulununun seçimine geçildi. Mevcut başkan Berna Gözbaşı’nın tek liste olarak katıldığı ve başkan olarak seçildiği genel kurulda yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu, “Ali Çamlı, Yücel Şahin, Ali Kaynar, Onur Gözbaşı, İbrahim Somtaş, Hasan Köse, Bilal Yıldız, Emir Akpınar, Erol Çetin ve Tufan Koç. Disiplin kurulu ise Yılmaz Büyüknalbant, Kemal Topsakal ve Ömer Beğendik’ten oluştu.

Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un Kayseri’nin bir değeri olduğunu belirterek, “Dayanışma ve birlik beraberlik içerisinde olmamız bizim için önemli değerdir.” Dedi.

Chp Milletvekili Çetin Arık ise, Kayserispor’un Kayserinin ortak bir değeri olduğunu belirtti.

Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel’de, kulübün şirketleşmesinin son derece önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Milletvekili Bakir Ersoy ise, yapılan kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız’da şimdiye kadar Kayserispor’a katkı koyan herkese teşekkür ederek, özellikle finans desteği veren İstikbal, Şeker Fabrikası Başkanı Hüseyin Akay ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Teşekkütrün önemli bir kısmı da değerli memduh başkanımıza” dedi.

Son olarak kürsüye gelen Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’da, gerek yurt içi gerekse yurt dışından Kayserispor’a karşı büyük bir teveccüh oluştuğunu vurguladı. -GA-(HABER MERKEZİ) 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft