• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2029827,67

ÖZDOĞAN’DAN BAŞHEKİM SİLAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÖZDOĞAN’DAN BAŞHEKİM SİLAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
676 Görüntülenme
23 Ağustos 2021-16:51

ÖZDOĞAN’DAN BAŞHEKİM SİLAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Başkan Özdoğan’a ziyarette AkParti Hacılar ilçe Başkanı Ahmet Övüç veBelediye Meclis üyesi Mustafa Gürbüzde eşlik etti.

Sağlık neferlerini son yıllarda gösterdiği fedakâr ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Özdoğan,  Şehir Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Emin Silay’ahayırlı olsun temennisinde bulundu. Özdoğan, sağlık çalışanlarının son yıllarda çok zor şartlarda görevlerini yaptıklarını hatırlatarak, özellikle korona vakalarının artışına dikkat çekip bu süreçte sağlık çalışanlarına desteklerinin süreceğini belirtti. Özdoğan Prof.Dr.Silay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başhekimlik görevine atanan Prof. Dr. Emin Silay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret Başkan Özdoğan’ın Başhekim Silay’aKuran’ı Kerim hediye etmesiyle son buldu. -GA-(HACILAR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft