• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2063221,85

PUİS KAYSERİ ŞUBESİ’NDE İBRAHİM POLAT GÜVEN TAZELEDİ

PUİS KAYSERİ ŞUBESİ’NDE İBRAHİM POLAT GÜVEN TAZELEDİ
236 Görüntülenme
12 Haziran 2023-14:04

PUİS KAYSERİ ŞUBESİ’NDE İBRAHİM POLAT GÜVEN TAZELEDİ

Kısa adı PUİS olan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Şubesi 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İbrahim Polat’ın güven tazelediği Genel Kurula PUİS Genel Başkanı İmran Okumuş, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömür Gülsoy, KAYPETDER Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tiritoğlu ve sendika üyeleri katıldı.

Güven tazeleyen ve yeniden PUİS Kayseri Şube Başkanlığı görevini üstlenen İbrahim Polat, birlik ve beraberliği pekiştirmek, sektörün sorunlarını dile getirmek, çözüm bulmak ve yenilikler yaratabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 4 yıl içerisinde üyelerin kendi içinde olan iletişimsizliğini çözebilme adına çalışmalar yaptıklarını belirten Polat, “Bu sorunu kısa sürede çözüme ulaştırabilmek adına;  Üyelerimizin birbiriyle daha sağlıklı iletişime geçebilmesi, görüş ve önerilerin paylaşılması, üyelik faaliyetlerimizin duyurulması,  akaryakıt sektörüyle ilgili bilgi ve gelişmelerden haberdar olabilmeleri için çeşitli alanlar da platformlar oluşturduk ve toplantılar düzenledik. İstasyon Müdürlerimizi bir araya getirdik.   Bu toplantıların düzenli bir şekilde yapılması istasyon müdürlerimizin de arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine katkı sağladı. Bu vesileyle üyelerimiz, sektörümüz ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, karşılaştıkları sorunlara kısa sürede çözüm bulma imkanı sağlanmış oldu. Bu problemin ortadan kalkmasıyla sendikamızın üye sayısında büyük oranda artış olmuştur. Bizlere güvenerek sendikamıza üye olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bundan sonraki süreçte yaşadıkları tecrübelerden de faydalanarak daha çok çalışacaklarını söyleyen PUİS Kayseri Şube Başkanı İbrahim Polat şu ifadelere yer verdi;

“Bundan sonraki süreçte yaşadığımız bütün tecrübelerden faydalanarak başta genel başkanımız Sayın  İmran Okumuş’un desteği ve siz kıymetli meslektaşlarımın  katkılarıyla sendikamızı daha güzel günlere taşıyacağımıza dair inancım sonsuzdur. Bize ev sahipliği yapan, herdaimsırtsırta çalışabildiğimiz aynı zamanda meslektaşımız olan değerli Ticaret Odası  Başkanımız sayın Ömer Gülsoy a   ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Sektörümüzün duayenlerinden, çıktığım bu yolda her daim  arkamda  duran ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sevgili babam Ramazan Polat ve aileme  teşekkür ederim.

Birlik ve beraberliğimizin daim olması, ailemizin her daim büyümesi ve her bir üyelerimizin  tek bir problemi kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı aralıksız  sürdüreceğimize yönetimim ve şahsım adına söz veriyorum.

Sizlere daha iyi hizmet verebileceğimiz;  Hastalıkların, ekonomik krizlerin, doğal afetlerin yaşanmadığı yeni bir dönem temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Birkez daha 5. Olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diler, katılım sağlayan tüm üyelerimize ve misafirlerimize huzurunuzda teşekkür ederim.”

Yapılan Genel Kurul sonrasında PUİS Kayseri Şube yönetimi ise şu şekilde oluştu;

İbrahim Polat (Başkan), Mehmet Arı, Ahmet Aydın, Özgür Barış Özkan, Barış Molu

Demir Kurulu: Sami Vezir, Fatih Akarsu, Kaan Tekin

Disiplin Kurulu Üyeleri: Ecevit Şahin, Hasan Solmaz, İsmet Özkan

Genel Merkez Genel Kurul Delegeleri: İbrahim Polat, Mehmet Arı, Ahmet Aydın, Özgür Barış Özkan, Barış Molu, Fatih Akarsu, Kaan Tekin, Ersan Doğan, Ahmet Polat, Harun Tolu, Kadir Tekin, Recep Tiritoğlu (AY) HABER MERKEZİ

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft