• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2029827,67

REKTÖR PROF. DR. KARAMUSTAFA’DAN KGC’YE ZİYARET

REKTÖR PROF. DR. KARAMUSTAFA’DAN KGC’YE ZİYARET
665 Görüntülenme
31 Mayıs 2021-17:18

REKTÖR PROF. DR. KARAMUSTAFA’DAN KGC’YE ZİYARET

Yeni yönetime başarı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Karamustafa Gazeteci Veli Altınkaya’nın vefatından dolayı da taziye dileklerini iletti.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Metin Kösedağ ve Yönetim Kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa sözlerinin başında koronavirüse yenik düşerek hayata gözlerini yuman gazeteci Veli Altınkaya’ya allahtan rahmet diledi.

Konuşmasında Başkan Metin Kösedağ ve yönetim kuruluna ise yeni döneme ilişkin başarı dileklerinde bulunan Karamustafa, “toplumun sesi olan basın çok önemli. kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde basın ön planda” diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ise, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft