• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

İŞ İNSANI YAZAR METİN SOYLU’DAN İMZA GÜNÜ

İŞ İNSANI YAZAR METİN SOYLU’DAN İMZA GÜNÜ
650 Görüntülenme
09 Temmuz 2021-16:51

İŞ İNSANI YAZAR METİN SOYLU’DAN İMZA GÜNÜ

Babam ve Bizimkiler adlı kitabının ardından ikinci eserini de yayın hayatına kazandıran iş insanı Yazar Metin Soylu, ‘Tesellemeler’ adlı kitabının tanıtımını yaptı. Hunat Medresesinde yapılan tanıtım ve imza törenine kültür sanat ve edebiyat dünyasından isimlerin yanısıra, Çağan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çağan, ile davetliler katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Metin Soylu ikinci eseri olan ‘Tesellemeler’ adlı kitabının içeriği hakkında davetlilere bilgiler verdi.

Soylunun konuşmasının ardından diğer davetlilerde kısa kısa söz alarak, Metin Soylu ve ikinci eseri olan tesellemeler adlı kitapla ilgili görüşlerini paylaştı. İlk kitabı olan “Babam Ve Bizimkilerin” doğuş hikayesini anlatan Metin Soylu, ikinci kitabı ‘Tesellemeler’in’ ismini de o dönemden belirlediğini söyledi.

Tesellemenin Anadolu tabiri ile “Taşı Gediğine Koyma” sanatı olduğunu kaydeden Soylu, kitabın 80 konu başlığından oluştuğunu vurguladı.

Soylu törenin sonunda “Tesellemeler’ adını verdiği kitabını okurları için imzaladı.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft