• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

SEVDA VE KÜRŞAT ÇİFTİ MUTLULUĞA EVET DEDİ

SEVDA VE KÜRŞAT ÇİFTİ MUTLULUĞA EVET DEDİ
762 Görüntülenme
07 Kasım 2021-17:35

SEVDA VE KÜRŞAT ÇİFTİ MUTLULUĞA EVET DEDİ

Özel bir otelde düzenlenen Kürşat ve Sevda çiftinin nikah törenine Enerji Ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız, Mhp Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MHP il Başkanı Adnan İncetoprak, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Çalış, iş dünyasından bir çok isim ve davetliler katıldı.

Konukların yerini almasının ardından Kürşat ve Sevda çifti salına girerek ilk danslarını yaptı.

Daha sonra nikah merasimine geçildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini ise Enerji Ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız, Mhp Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Mhp İl Başkanı Adnan İncetoprak, Erciyes Üniversitesi Rektörü prof. Dr Mustafa Çalış, Mustaf Adağcı Osman Develioğlu, Ahmet Ulutaş, Ali Hashalıcı ve Mehmet Turan Hashalıcı yaptı.

İmzaların atılmasının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız Sevda ve Kürşat çiftine nasihatte bulundu ve evlilik cüzdanını geline teslim etti. -GA-(HABER MERKEZİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft