• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1878963,30

SP GENÇLİK KOLARI GENEL BAŞKANI KARADUMAN, GENÇLERLE BULUŞTU

SP GENÇLİK KOLARI GENEL BAŞKANI KARADUMAN, GENÇLERLE BULUŞTU
593 Görüntülenme
21 Kasım 2021-16:32

SP GENÇLİK KOLARI GENEL BAŞKANI KARADUMAN, GENÇLERLE BULUŞTU

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Mimarsinan Parkı’nda gençlerle bir araya geldi. Gerçekleşene buluşma programına Kayseri Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun’da katıldı.

Kayseri Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, konuşmasında, “Son dönemlerde geçimle alakalı ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Sizin sorunlarınızı vekilimiz mecliste dillendirecek. Bunun içinde özel bir çalışma yapacak. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Türkiye’nin içerisinden geçtiği şartları biliyoruz. Bu şartlardan da en çok etkilenenlerin maalesef gençler olduğunu görüyoruz.  Geçtiğimiz aylarda bir tweet attım ve bir genç arkadaşımız arayıp beğendiğini söyledi. Fakat beğeni butonuna ilerde gireceği sınavlar ve mülakatlar yüzünden basamaz haldeler. Gençlerin fikirlerini özgürce ifade edemeyeceği bir ortamın asla kabul edilemeyeceğini biliyoruz. Bizim ülkemiz adına  bir hayalim var, oda ülkemizdeki hiçbir gencin başka ülke vatandaşı olma hayali kurmadıkları bir ülkeyi kurmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Daha sonra ise Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman gençlerin sorularını yanıtlandırdı. -GA-(GİZEM ABATAY)

    

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft