• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

İŞİTME ENGELLİLERDEN BAŞKAN YALÇIN'A TEŞEKKÜR

İŞİTME ENGELLİLERDEN BAŞKAN YALÇIN'A TEŞEKKÜR
270 Görüntülenme
16 Aralık 2023-16:05

İŞİTME ENGELLİLERDEN BAŞKAN YALÇIN'A TEŞEKKÜR

Talas İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Ali Fidan, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde işitme engellilere yönelik ‘Acı ve Tatlı Hayat’ filmi gösterimi için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ali Fidan yönetmen, senarist ve oyuncularının tamamı işitme engelli olan ‘Acı ve Tatlı Hayat’ filminin gösteriminden dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

İşaret diliyle ve tercüman aracılığıyla duygularını paylaşan Fidan, filmi izlemek için şehir dışından da misafirlerin geldiğini belirterek, Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

BAŞKAN YALÇIN’DAN ENGELLİLERE DESTEK

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, her zaman engellilerin yanlarında olduklarını anlatarak, “Dernek olarak yaptığınız spor faaliyetleriyle ilgili nelere ihtiyaçlarınız varsa biz destek olmaya hazırız. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Branş sayısını artırın biz de destek olalım” dedi.

Konuşmaların ardından Talas İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Ali Fidan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür plaketi takdim etti. (AY) KURUM HABER

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft