• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    1918465,03

TALAS MİLLET BAHÇESİ TEMELİ ATILDI

TALAS MİLLET BAHÇESİ TEMELİ ATILDI
309 Görüntülenme
19 Ağustos 2023-16:02

Törene Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Ayşe Böhürler ve Bayar Özsoy, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel Atma töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Tabi burası 300 bin metrekareden oluşan İl Jandarma Komutanlığı'na ait bir mekan. 100 bin metrekaresine talip olduk. Ne yapacağız millet bahçesi yapacağız dedik. Onay verdiler. Zaten jandarmaya tahsis edilmiş ancak hazinenin mülkü olan bir yer olunca sonra aynı zamanda jandarmanın da bağlı bulunduğu İçişleri Bakanımızı aradım, o da uygun gördü. Ufak bir pazarlık geçti. Karşılığında bir miktar lojman ve bir binayı kendilerine yaptık  diyerek şöyle konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da, "Kayserimize bu güzel çalışmalar bağlamında ne yapsak yakışır. Emeği geçenleri bir kez daha tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ise, "Talas'a çok büyük bir değer kazandıran bir projenin millet bahçesinin açılışı için buradayız. Millet bahçesi bir felsefe ile ortaya çıkmış bir proje” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Çok şükür Memduh Başkanın liderliğinde 16 belediye burada kol kola girdiler, Kayseri'ye hizmet ediyorlar, biz de onlara ne lazımsa geriden yardım ediyoruz destek oluyoruz. Bu arada şanslı bir dönemdeyiz. Başta sayın valimiz olmak üzere, komutanlarımız, emniyet müdürlerimiz, tüm kaymakamlarımız hepsinden çok memnunuz. Eğer olmasak onu da söylerim. Şu arkadaş arıza çıkarıyor derim ama gerçekten yok” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından butona basılarak temel atma gerçekleştirildi. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft