• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU’NUN YENİLENEN BİNASI VE BİLGİSAYAR LABORATUVARI AÇILDI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU’NUN YENİLENEN BİNASI VE BİLGİSAYAR LABORATUVARI AÇILDI
707 Görüntülenme
09 Kasım 2021-14:55

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU’NUN YENİLENEN BİNASI VE BİLGİSAYAR LABORATUVARI AÇILDI

Düzenlenen açılışa, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Genel Sekreter Murat Yenisu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Yıldız, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ulaş Çınar, Genel Sekreter Yardımcısı Venhar Çokkeçeci ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 Açılışta konuşan Rektör Çalış, yaklaşık 6 Milyon TL harcanarak yenilenen Yabancı Diller Yüksekokulu binasının ve bilgisayar laboratuvarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışı gerçekleştirilen laboratuvarın öğrenciler için güzel bir imkân olduğuna dikkat çekti.

Rektör Çalış konuşmasının ardından Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yenilenen binası ve Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından tefriş edilen bilgisayar laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Yüksekokul sınıflarında incelemelerde bulunan Rektör Çalış, öğrenciler ile de sohbet etti.-ED-(ERÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft