• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

YAZAR İLHAN EGE, ‘HAYALLERİ UÇURAN ADAM NURİ DEMİRAĞ’ ADLI KİTABINI OKURLARI İÇİN İMZALADI

YAZAR İLHAN EGE, ‘HAYALLERİ UÇURAN ADAM NURİ DEMİRAĞ’ ADLI KİTABINI OKURLARI İÇİN İMZALADI
1329 Görüntülenme
15 Ekim 2022-17:21

YAZAR İLHAN EGE, ‘HAYALLERİ UÇURAN ADAM NURİ DEMİRAĞ’ ADLI KİTABINI OKURLARI İÇİN İMZALADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kayseri Kitap Fuarı 300’ün üzerinde yazarı konuk ediyor. Kitap fuarına katılan yazarlar arasında yer alan İlhan Ege’de ‘Hayalleri Uçuran Adam Nuri Demirağ” adlı kitabını okurları için imzaladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’in ev sahipliğinde 5.si Kayseri Kitap Fuarı yazarlar ve okurları buluşturmaya devam ediyor. Yoğun ilginin olduğu kitap fuarına Hayalleri Uçuran Adam Nuri Demirağ” adlı kitabı ile katılan yazar İlhan Ege’de kitabını okurları için imzaladı.

Nar yayınlarından çıkan kitabı özellikle genç nesillerin okuması gerektiğini kaydeden İlhan Ege, havacılık sanayiinin önemli isimlerinden Nuri Demirağ’ı yerli ve milli duruşun simgesi olarak nitelendiriyoruz. Türk milletinin gizli kalmış hazinesinin geçlerimiz tarafından tekrar keşfedilmesi için uzun çalışma sonucunda kitabımız çıktı ve 1 yılda 6 baskı yaptı” dedi.

Kayseri kitap fuarına ilginin oldukça yüksek olduğunu kaydeden ve geçtiğimiz yılda yine bu fuara katıldığını kaydeden Ege, “Kayseri’ye yakışır bir kitap fuarı Kayseri kültür ve medeniyetin başkenti. Böyle bir fuar Kayseri’ye çok yakışıyor” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft