TANER YILDIZ AK PARTİ GRUBU’NDA
Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve önceki dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, uzun bir aradan sonra yeniden kamuoyunun karşısına çıktı. AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemen arkasında yer alan Yıldız’ın görüntüsü dikkat çekti. Uzun süredir gözlerden uzak bir profil çizen Yıldız’ın bu karede yer alması, siyasi kulislerde yeniden konuşulmasına neden oldu.
Kayseri siyasetinde uzun yıllar etkin isim olarak öne çıkan Yıldız, AK Parti’nin Kayseri’deki güçlü isimlerinden biri olarak biliniyor. Milletvekilliği süresince hem Meclis çalışmaları hem de parti teşkilatlarıyla yakın ilişkileriyle dikkat çeken Yıldız, Kayseri’nin Ankara’daki sesi olarak anıldı.
Bir süredir aktif siyasetin ön planında yer almayan Taner Yıldız’ın, AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen arkasında görüntülenmesi, “yeniden sahaya mı dönüyor?” sorularını da beraberinde getirdi. Bu görüntü, özellikle parti kulislerinde dikkatle yorumlandı.









