• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2029827,67

KOCASİNAN’DA OKULLAR, LGS’YE HAZIR

KOCASİNAN’DA OKULLAR, LGS’YE HAZIR
645 Görüntülenme
04 Haziran 2021-17:02

KOCASİNAN’DA OKULLAR, LGS’YE HAZIR

“Eğitim alanında her zaman olduğu gibi sınav döneminde de gençlerimizin yanındayız.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak toplumun her kesimine hizmet götürdüklerine işaret ederek; “Kocasinan Belediyesi olarak bizler şehrimize yapılması gereken ne var ise her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu doğrultuda 5 yıl önce hayata geçirdiğimiz ‘Okul Temizlik Hijyen Ekibi Projesi’yle, okullarda fiziki temizliğin yanında hijyenik temizliğini de yaparak, öğrencilerimize sağlıklı bir ortam sunuyoruz. Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı U.L.V. ilaçlama sistemini kullanarak okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyoruz. Son zamanlarda sağlıkçıların da dikkat çektiği temizlik konusunda bizler de çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Bu vesileyle Rabbim çocuklarımızın geleceklerini aydınlık etsin. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın geleceği içindir. Sınava girecek olan gençlerimize hayatları boyunca iyiliklerle ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan çocuklarımızın; daha huzurlu yarınlara ulaşmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft